Constanţa: Senzaţii fierbinţi la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de tineri au venit în clubul Kristal din stațiunea Mamaia unde se desfășoară un festival de muzică house și care în mai puțin de o oră a devenit neîncăpător.

Dacă la început, unii au rămas pe margine doar să asculte mixajele DJ-ilor, în scurt timp nu au mai rezistat ritmurilor şi s-au încumetat să danseze. Unii, mai timizi, au aşteptat ca atmosfera să se încingă, iar alţii, dezinvolţi, au dat frâu liber mişcărilor. Pentru ca distracţia să fie mai mare s-au „înarmat“ cu sticle de bere sau energizante şi aşa s-au putut dezlănţui mai uşor.

Se anunţa o noapte albă, dar fierbinte. Tinerii constănţeni, dar şi din alte oraşe din ţară au profitat de sfârşitul de săptămână şi de minivacanţa de 1 Mai să petreacă în clubul amenajat pe malul mării. Nu au lipsit nici turiştii străini, italieni sau belgieni, care au străbătut drum lung doar pentru festival. „E minunat. Sunt pentru prima dată în România şi îmi place mult. Am venit să ascult DJ-ii pe care la noi îi vedem mai rar. Am fost şi în Germania atunci când am avut ocazia“, a spus, Koen, un tânăr belgian de 19 ani.

Tineri de peste tot

Oaspeţii din capitală au invadat clubul după miezul nopţii şi s-au declarat pregătiţi să profite de cele câteva zile libere. „Vin pentru că îmi place atmosfera şi voi sta cu prietenii două zile. Suntem cazaţi în Mamaia şi vom petrece în fiecare noapte“, a afirmat şi Oana din Bucureşti.

Cei mai mulţi care au venit la festivalul de muzică house au fost cei de 18 ani sau care mai au puţin şi devin majori. Printre ei s-au amestecat şi câţiva mai mari de vârstă. „Am fost şi la ultimele două ediţii şi o să vin ori de câte ori o să pot. Vin pentru DJ, dar şi pentru atmosferă. Îmi place“, a spus şi Alexandru de 23 de ani din Bucureşti. Distracţia va continua şi în fiecare dimineaţă de la ora 9.00 pentru cei care vor rezista să mai stea cu ochii deschişi pe ringul de dans.

Mâini ridicate în aer, aplauze şi fluierături au marcat fiecare mixaj care a făcut senzaţie. În prima seară costul unui bilet a fost de 40 de lei pentru cei care au intrat până la miezul nopţii şi 70 de lei după 1.00. Sâmbătă seara, sunt invitaţi speciali, spun organizatorii, iar preţul va fi între 50 şi 80 de lei în funcţie de ora de intrare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite