Constanţa: Preşedintele Serbiei a vizitat Administraţia Porturilor Maritime Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele sârb, Boris Tadici, şi-a continuat programul de vizite în România. Astăzi, la ora 16.00, Tadici a ajuns în Portul Constanţa.

Şeful statului sârb a fost întâmpinat la sediul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APM) de către directorul, Ioan Bălan şi echipa de conducere a instituţiei.

Cei doi au analizat împreună harta portului şi au schimbat mai multe impresii. „Sunt foarte impresionat de Portul Constanţa şi de posibilităţile pe care acesta le oferă“, a declarat preşedintele Boris Tadici. Acesta a mai adăugat că, în viitorul apropiat, anteprenorii săi vor face vizite în port pentru a fi analizate posibilităţile de colaborare pe acest segment între cele două ţări.

Înaintea meciului România - Serbia, Tadici se va întâlni la Neptun cu omologul său, Traian Băsescu, după care vor pleca împreună la stadion pentru a viziona partida dintre cele două echipe. Preşedintele sârb s-a arătat încrezător în şansele de reuşită ale echipei sale naţionale. „Nu subestimez echipa României, însă şi noi avem o echipă puternică“, a spus Boris Tadici.    

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite