Constanta: Porţi deschise pentru elevi, la Poliţia de Frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Porţi deschise pentru elevi, la Poliţia de Frontieră
Constanta: Porţi deschise pentru elevi, la Poliţia de Frontieră

Şcolarii, dar şi cei de vârsta grădiniţei au putut vedea o demonstraţie de arte marţiale, un exerciţiu de depistare a stupefiantelor şi au putut urca la bordul unei nave de patrulare.

Elevii de la şcoala generală nr.12 „B.P.Hasdeu“ au avut ocazia, luni, de 1 iunie, să viziteze Centrul de Comandă al Sistemului Integrat de Observare, Supraveghere şi Control al Traficului la Marea Neagră, care a fost recent inaugurat.

Ei au mai putut vedea autovehiculele Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, dar şi o demonstraţie de arte marţiale susţinută de membrii Detaşamentului de Intervenţie şi un exerciţiu de depistare a stupefiantelor cu ajutorul câinilor special antrenaţi.

Elevii s-au arătat dornici să urmeze o carieră în structurile poliţiei de frontieră şi au aflat şi câte ceva despre Uniunea Europeană şi Spaţiul Schengen.

Lucrătorii Grupului de Nave Constanţa au fot vizitaţi şi ei de 20 de copii de la Grădiniţa nr. 49 „Lumea Copiilor”, care au fost invitaţi să urce la bordul unei nave de patrulare şi supraveghere maritimă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite