Constanta: Portal cu firme din România, Bulgaria și Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreprinderile mici și mijlocii vor putea colabora pentru proiecte transfrontaliere

Firme din Constanța, Varna (Bulgaria) și regiunea italiană Liguria își vor putea posta coordonatele pe un portal creat în cadrul unui proiect destinat dezvoltării mediului de afaceri.

Proiectul a fost inițiat de Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța și are ca parteneri autoritățile locale din fiecare localitate. O delegație italiană s-a aflat, astăzi, în vizită la Primăria municipiului Constanța unde au discutat cu viceprimarul Decebal Făgădău despre colaborarea la nivel local.

Birouri regionale în trei țări

Autoritățile locale constănțene vor pune la dispoziție logistica pentru înființarea unui birou regional care va sprijini acest proiect și care va ține legătura cu alte două din Bulgaria și Italia.

Ideea acestui proiect care se va încheia în august 2010 este de a crea o rețea electronică cu informații despre firme, întreprinderi mici și mijlocii care doresc să se implice în proiecte transfrontaliere. Sectoarele vizate sunt domeniul energetic, transport, sănătate, securitatea, tehnologia informației.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite