Constanţa: Plângeri multe pentru Grindul Chiţuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai multe reclamații care ajung la Prefectura Constanța pentru titlurile de proprietate sunt legate de Grindul Chituc unde, de mai mulți ani, situația este incertă

Jumătate dintre persoanele care vin în audiență la Prefectura Județului Constanța reclamă presiune pentru obținerea titlurilor de proprietate în zona Grindul Chituc. „La audiențele pe care le țin oamenii vin cu aceeași problemă legate de Grindul Chituc. Ei spun că au drepturi și trebuie să ia moșteniri, dar se fac asupra lor tot felul de presiuni , să vândă terenurile sau dacă nu , nu li se fac actele.Trebuie lămurite aceste probleme”, a declarat, marți, prefectul Constanței, Liviu Tit Brăiloiu. El a mai spus că de la instalarea în funcție a solicitat prin mai multe adrese lămuriri de la oficiul de Cadastru Constanța, dar până în prezent nu a primit niciun răspuns.


Insubordonare din partea Oficiului de Cadastru

Prefectul a spus că a cerut o suspendare a emiterii titlurilor de proprietate, dar acest lucru nu a fost respectat de conducerea Oficiului de Cadastru și de angajați. „Am făcut nenumărate adrese prin care informam că în zonă există niște neconcordanțe între acte, încălcări ale legii și am cerut Oficiului de Cadastru să sisteze deocamdată emiteri de titluri sau vânzări, cumpărări, tranzacții în acea zonă, dar nu au binevoit să ia în considerare aceste solicitări și o să mă adresez organelor de cercetare“, a precizat acesta.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite