Constanţa: Parada maşinilor de epocă a fost anulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a dat bătaie de cap organizatorilor mini cursei de Formula 1 în Staţiunea Mamaia, vremea a pus beţe în roate şi paradei maşinilor de epocă.

Dacă David Coulthard a reuşi să îşi ducă până la bun sfârşit programul, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre posesorii maşinilor de epocă. Astfel, cei care au pregătit acest eveniment s-au văzut nevoiţi să anuleze promenada maşinilor din cauza vremii nefavorabile.

Din fericire, însă, pasionaţii de autoturisme au putut admira, timp de câteva ore, maşinile de epocă ce ar fi trebuit să participe şi la paradă. Printre autoturismele care urma să ia parte la paradă s-au numărat un Volvo din 1961, un Ford Mustang din 1967 şi un Mercedes din 1958.

Plimbări anulate

Conform programului, parada ar fi trebuit să se desfăşoare pe ruta Cazino Mamaia - Cazino Constanţa şi retur. Din păcate însă, ploaia a făcut imposibilă plimbarea acestora în condiţii de siguranţă. Odată adevăraţi bolizi ai şoselelor, autoturisme vechi de peste 40 de ani au putut fi admirate de cei veniţi pe litoral şi în Mangalia.

Dacă, minivacanţa de 1 Mai nu le-a oferit posibilitatea să scoată la plimbare maşinile, posesorii maşinilor spun că îşi vor lua revanşa peste câteva săptămâni. În perioada 22-24 mai va fi organizată a doua ediţie a „Raidul Mării Negre“.

Până acum, la eveniment şi-au anunţat participarea 25 de posesori de maşini de epocă. De această dată însă plecarea va fi din Bucureşti. Ruta acestora va trece prin Constanţa şi Mangalia, iar ca punct final în itinerariu a fost trecută localitatea Balcic, din Bulgaria.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite