Constanta: Motoare turate în staţiunea Mamaia / Galerie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Motoare turate în staţiunea Mamaia / Galerie FOTO
Constanta: Motoare turate în staţiunea Mamaia / Galerie FOTO

Sute de motoare din toată ţara, dar şi din Bulgaria au pus stăpânire pe nordul staţiunii Mamaia unde are loc a doua ediţie a festivalului Seawolves Bikers. În campingul Turist , motoarele sunt turate la maxim înainte de a porni la drum, iar zgomotul este acoperit de muzica rock de la o scenă unde noaptea îi va reuni pe pasionaţii motocicletelor.

Sâmbătă, cel puţin 300 de motocicliştii au plecat într-o paradă din staţiunea Mamaia şi până în centrul Constanţei într-o demonstraţie de forţă. Costumele de piele de tot felul au făcut parte din reprezentaţie, iar printre motociclişti s-a amestecat şi ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi. El s-a „lăudat“ că a comandat la Administraţia de Meteorologie, puţin soare pentru motociclişti pentru că doar se află în subordinea ministerului. „Şi uite că soarele s-a ţinut de cuvânt şi o să îi dau o primă pe chestia asta“.

S-au alimentat cu bere înainte de concerte

Nemirschi a fost însoţit şi de fiul său, Andrei în vârstă de 26 de ani. „Este foarte frumos, sunt începător şi mă dau când vine tata acasă, mai rar acum că tata are probleme la Bucureşti“, a spus fiul ministrului. Mulţi însă dintre motocicliştii veniţi din toate colţurile ţării nu aveau nici cea mai vagă idee cine e personajul care s-a amestecat printre ei. După marşul prin oraş motocicliştii au poposit la mese să se răcorească cu o bere rece şi să aştepte căderea serii când au fost programate concerte cu Vali Răcilă acompaniat la muzicuţă de Tzetze (Cătălin Rădulescu), Marcian Petrescu şi Trenul de noapte şi Metal Corosion, Symbol, Trooper şi Cargo.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite