Constanța: Mini-Burj Al Arab în staţiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Investiţie de peste un milion de euro pe malul Siutghiolului.


În apropierea hotelurilor Rex şi Scandinavia din staţiunea Mamaia va fi construit un nou proiect imobiliar de lux.

 Situat pe malul lacului Siutghiol, noul hotel, ce se va numi Black Pearl, este parte  a unui proiect ce se va întinde pe o suprafaţă construită de 1.600 de metri pătraţi.
Clădirea este o reproducere la scară mică a celebrului hotel din Dubai, Burj Al Arab, iar costurile de dezvoltare şi construcţie ajung la valoarea de 1.263.000 de euro. Spaţiul pe care se va întinde construcţia este de 442 de metri pătraţi, iar terenul a fost achiziţionat la valoarea de 1.250 de euro pentru un metru pătrat. Compania ECSIF, dezvoltatorul imobiliar al proiectului, are în vedere ridicarea clădirii la opt etaje şi dotarea cu parcare acoperită, lounge privat şi un debarcader.

Boutique hotel

Hotelul va avea 17 apartamente de lux cu vedere către mare şi lacul Siutghiol. Regimul de funcţionare va fi boutique hotel, ceea ce înseamnă servicii personalizate. Hotelurile de acest gen ies în evidenţă prin design-ul deosebit şi atenţia la detalii pentru fidelizarea unei clientele exigente. Conceptul de Boutique Hotel se opune puternic marilor lanţuri hoteliere şi cuprinde elemente diferite faţă de regimurile hoteliere obişnuite. De asemenea, Black Pearl, ca toate hotelurile din categoria sa, va avea un mobilier neconvenţional şi o atmosferă intimă.


Peste doi ani vom vedea Perla Neagră

„Construcţia va începe în primăvara anului 2010. Până în prezent s-a reuşit achiziţionarea terenului, a fost întocmit proiectul de arhitectură şi s-a obţinut certificatul de urbanism“, a declarat Dan Hizanu, real estate manager în cadrul ECSIF. Hotelul îşi va primi turiştii, cel mai probabil, începând din vara anului 2011.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite