Constanţa: Meci de vacanţă la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectatorii prezenţi în tribune la meciul dintre Pandurii şi Farul n-au fost deloc impresionaţi dar au plecat totuşi mulţumiţi de faptul că preferaţii lor n-au pierdut. Gorjenii au trecut peste absenţa spectacolului şi au aplaudat echipa la ieşirea de pe teren probabil pentru un sezon în care a reuşit salvarea de la retrogradare înaintea ultimei etape.

Pandurii şi Farul s-au duelat la Târgu Jiu într-un meci care a arătat cam de  vacanţă deşi premisele de la care plecau ambele echipe erau că au mare nevoie de puncte. Pandurii voiau să urce pe locul zece şi încercau să îşi adjudece toate cele trei puncte în timp ce Farul mai speră totuşi la salvare şi a venit decisă să lupte pentru victorie. 

Spectacol puţin, ratări de ambele părţi


Prima fază la poarta lui Curcă s-a consemnat abia după 13 minute de joc când Cardoso a şutat din lovitură liberă de la 25 de metri dar portarul marinarilor a reţinut. A urmat apoi după câteva minute şutul lui Vancea care a trimis pe lângă poartă. Deşi nu s-au prea obosit în primele 20 de minute, cele două echipe au primit o pauză de hidratare din partea arbitrului Tudor pentru că temperatura depăşea 30 de grade. După 30 de minute de joc, Farul a avut o mare ocazie de a deschide scorul dar Voiculeţ a şutat pe lângă bară de la marginea careului. Spre finalul primei reprize Pandurii au părut să intre în joc dar Stângă a trimis cu latul de la 16 metri în braţele lui Curcă iar Andelkovic peste poartă după ce Raskovic a întors balonul din careu. Până la pauză Raskovic a mai avut ocazia de a deschide scorul dar a irosit-o trimiţând cu capul pe lângă poartă.
Intrarea lui Vasilache la Pauză a schimbat jocul pandurilor care au revenit în atac dar au ratat şi mai mult decât în prima repriză. Chibulcutean a trimis cu capul peste poartă la puţin timp de la reluare iar Vasilache a şutat de la 18 metri, lateral dreapta, balonul fiind scos de la vinclu de Curcă. Pe final de maci Tremonti a trimis balonul în bară iar Luţu nu a reuşit să trimită pe poartă din interiorul careului spre dezamăgirea numeroşilor spectatori care ar fi dorit să aplaude şi o reuşită a favoriţilor. După ce l-au taxat pe Piţurcă pentru faptul că nu s-a prea întâlnit cu balonul deşi a fost trimis destul de devreme pe teren, aceştia i-au aplaudat totuşi pe jucători pentru efort, şi pe cei de la Pandurii dar şi pe cei ai Farului. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite