Constanta: Măsuri speciale de securitate pentru Băsescu și Tadici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SPP-iști, polițiști și peste 500 de jandarmi vor supraveghea în permanență stadionul Farul

La tribuna oficială a stadionului Farul din Constanța sunt așteptați Traian Băsescu, președintele României și omologul său sârb, Boris Tadici. Cei doi vor ocupa pozițiile centrale din loja de onoare, în spatele lor urmând să stea proaspătul campion mondial la box, Lucian Bute.
De altfel, atât tribuna oficală, cât și parcarea stadionului dar și eventualele trasee care ar putea fi făcute au fost deja reverificate de angajații Serviciului de Pază și Protecție. Astfel, Băsescu și Tadici ar putea veni direct de la București în coloană oficială auto.  

Traseul, verificat de SPP-iști

O altă variantă ar fi ca cei doi șefi de stat să folosească avionul prezidențial sau elicopterul de la București până la Mihail Kogălniceanu și de aici să fie preluați de limuzinele blindate și transportați la stadion. SPP-iștii au verificat deja și traseul dintre Constanța și vila prezidențială de la Neptun, pentru a nu exista probleme în cazul în care cei doi președinți vor fi cazați aici în această seară.

De asemenea, ofiteri SPP în civil se vor amesteca printre suporteri pentru a evita apariția incidentelor în preajma tribunei oficiale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite