Constanta: Magie de 1 Iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Magie de 1 Iunie
Constanta: Magie de 1 Iunie

Micuţii pot participa la petreceri, spectacole de circ sau bal mascat şi concursuri antrenante


Părinţii care nu se uită la bani îi pot trimite pe prichindei la party-uri de fiţe. Şi micuţii din centrele de plasament vor avea parte de surprize.

Hotel Iaki va organiza luni o petrecere cu jocuri interactive, concursuri antrenante, face-painting şi baloane modelabile. Atmosfera va fi întreţinută de personajele de animaţie. Organizatorii au pregătit un meniu special cu tartine asortate, gujoane de pui, tort şi miniprăjituri. Părinţii trebuie să scoată din buzunar 79 de lei pentru participarea copilului la această petrecere.

În barul Hello, de la Hotel Palace din Constanţa, va avea loc luni Carnavalul copiilor, dar şi un bal mascat. Copiii vor avea parte de concurs de Miss şi Mister 1 Iunie, Miss şi Mister Carnaval, concurs de dans, paradă a costumelor, spectacol de magie, dar şi plimbări cu limuzina. Petrecerea începe la ora 17.00.

La City Park Mall Constanţa, Ziua Copilului va fi sărbătorită mai devreme. Mâine, la ora 11.00, începe spectacolul „Magie şi iluzie“. La ora 16.30 micuţii sunt invitaţi la atelierul de creaţie, unde au ocazia să picteze pe ceramică, iar la ora 17.30 prichindeii de la Grădiniţa nr. 43 vor susţine un spectacol de dans. La ora 18.00, va începe un spectacol de circ cu multe surprize. Mâine, între orele 11.00 şi 13.00, La Centrul Comercial Tom au loc Experimentele Profesorului Trăsnit, după care micuţii vor avea ocazia să fie pictaţi pe faţă şi să primească baloane modelate din partea clovnilor.

„E ziua copilului în fiecare zi“

Părinţii şi bunicii spun că, deocamdată, nu s-au gândit ce surpriză să le facă celor mici. „La noi e ziua copilului în fiecare zi, pentru că vrea mereu câte o jucărie. În mod sigur o să-i iau ceva şi de 1 Iunie“, spune Emanuela Mihailov, mama unui băieţel de 2 ani. Şi Dumitru Ţifrea, bunicul unui băieţel de patru ani, spune că îi va pregăti ceva nepoţelului. „Lui îi plac petrecerile cu mulţi copii. Nu ştim deocamdată ce o să-i pregătim de 1 Iunie, dar sigur va primi ceva“, a declarat el.

Surprize pentru orfani

Sărbătoarea de 1 Iunie nu va trece neobservată de micuţii care se află în centrele de plasament constănţene.
Copiii participă la un minicampionat de fotbal organizat de Centrul de plasament „Delfinul“, din Agigea, la un concurs de desene pe asfalt, dar şi la o excursie organizată la Monumentul şi Cetatea de la Adamclisi. Micuţii vor merge la Teatrul de Păpuşi, dar şi la Delfinariu şi la Microrezervaţia din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Toate activităţile vor culmina cu spectacolul „Cântă, dansează, fii fericit, copile!“, care va avea loc luni, de la ora 14.30, la Palatul Copiilor. La activităţi vor participa sute de copii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite