Constanţa: Localnicii sunt „pentru“ bariera de la intrarea în staţiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toată săptămâna trecută, constănţenii au putut să îşi exprime pe site-ul constanta.adevarul.ro, părerea despre taxa de acces în staţiunea Mamaia pentru autovehiculele care nu sunt înmatriculate în municipiul Constanţa.

În această vară sistemul va deveni funcţional de la 8 iunie.
Dintre cititori, 50 au ales să îşi exprime opinia, jumătate dintre ei fiind de acord cu plata birului de către turiştii din alte judeţe. „Eu le-aş pune taxă tuturor celor care intră în Constanţa. Ne-am săturat de kitschul care inundă vara oraşul şi tot litoralul“, este de părere Tanţa. Şi Liliana crede că „unii merită să plătească!“, numai că „nu prea văd constănţenii unde se duc banii, că bărcile şi cursele de maşini se fac pe viteză şi nu apuci să vezi cum trec «investiţiile»“.

Un număr de 22 dintre votanţi şi-au exprimat dezacordul cu privire la taxa de barieră sub pretextul că staţiunea nu se ridică la un standard pentru care să se plătească ceva.

Primăria a încasat 1,7 milioane anul trecut


Şi pentru că trăim în România, aflăm că se poate fenta şi taxa iniţiată de edilul Radu Mazăre. Trei dintre cei care şi-au exprimat opinia cu privire la taxa de barieră au dezvăluit că reuşesc să cadă la înţelegere cu operatorul de la barieră în schimbul unei mici „atenţii“ pentru care nu solicită chitanţă.

Niciunul dintre votanţi nu a nimerit la barieră în timpul schimbului de tură al operatorilor când şoferii mai profită de trecerea liberă. Autorităţile locale au încasat în 2008 1,7 milioane de lei din taxa de barieră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite