Constanta: Lecţii de salsa în staţiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Lecţii de salsa în staţiunea Mamaia
Constanta: Lecţii de salsa în staţiunea Mamaia

Organizatorii îi aşteaptă pe cei dornici să înveţe paşii latino

Salsa Galaxy Dance Company organizează cursuri la Teatrul Oleg Danovski, iar un abonament costă între 80 şi 100 de lei pe lună.Înfiinţată în urmă cu opt luni, şcoala de dans Salsaencanto a devenit de vineri compania Salsa Galaxy Dance care va oferi cursuri celor dornici să îşi petreacă într-un alt mod timpul liber.
Totul este sub aripa protectoare a unei companii din Bucureşti, specializată pe dansuri latino care urmează, după Constanţa, să mai deschidă filiale şi în Ploieşti, Suceava, Craiova şi Târgovişte. „Vrem să fie o  alternativă de distracţie  pentru oamenii care vor să facă altceva“, a declarat Vlad Dumitrescu, antrenorul şcolii. 

Costul relaxării

Cursurile de dans latino se ţin de trei ori pe săptămână, de la ora 19.00 la 20.30, la teatrul de balet Oleg Danovski. Şcoala oferă trei tipuri de abonamente. Primul este de 80 de lei pe lună cu reducere pentru elevi şi studenţi, de 90 de lei de persoană când e vorba de cupluri şi de 100 de lei pentru cei fără pereche. Pentru cei interesaţi să încerce paşii latino, înseamnă pe de o parte destindere şi pe de altă parte un corp armonios, distracţie şi cât mai mulţi prieteni.

Vară fierbinte

Odată cu începerea sezonului estival, litoralul devine tot mai aglomerat, iar distracţia va fi în toi mai ales pe timpul nopţii. Constănţenii sunt aşteptaţi, la fiecare sfârşit de săptămână, în sala bowling de la City Mall la o petrecere pe ritmuri latino. „Vrem ca oamenii să se simtă bine şi mai ales să se împrietenească şi să socializeze“, spune Mihaela Cândea. De pe 27 iunie, vizavi de hotelul Doina din Mamaia va fi amenajată o scenă unde turiştii sosiţi din cele mai îndepărtate zone ale ţării se vor putea relaxa dansând salsa, bachata, merengue şi
cha-cha.

Instructori din întreaga lume

Pentru perioada verii, trei evenimente de dans latino vor reuni instructori din întreaga lume. Petrecerile vor ţine până dimineaţa, iar printre invitaţi se numără artişti din Olanda, Argentina şi Italia. Un alt regal de dansuri braziliene, cubaneze şi africane are loc în luna august, când se va organiza şi preselecţia pentru campionatul modial de salsa din SUA. Pe scena de la Cazino sunt aşteptaţi artişti internţionali, care timp de trei zile îi vor învăţa şi pe turişti să danseze.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite