Constanţa: Iovănescu: „Am fost echipa care a jucat pentru rezultat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Farul s-a mulţumit şi cu un egal la Târgu Jiu, constănţenii având în continuare speranţe în ceea ce priveşte evitarea retrogradării deşi matematic sunt retrogradaţi. Cele mai mari speranţe sunt legate acum de decizia TAS care ar putea da Constanţei cele trei puncte din meciul de la Iaşi.

Secundul Sevastian Iovănescu a apreciat după meciul de la Târgu Jiu că Farul a venit cu speranţe la acest joc dorind toate cele trei puncte în timp ce Pandurii a făcut un meci de vacanţă. „A fost un meci în care noi ne-am pus speranţe să luăm trei puncte, s-a terminat până la urmă 0-0, un scor echilibrat după un joc echilibrat. Noi am avut ocazii în prima repriză, a avut şi Târgu Jiul două-trei ocazii în repriza a doua. Per total a fost un meci echilibrat dar noi am fost echipa care a jucat pentru rezultat pentru că pentru Târgu Jiu a fost un meci de vacanţă. Ei sunt într-o situaţie mai bună. Dar cred că am jucat noi mai bine dacă nu au putut să ne bată.”

Speră în alte variante de salvare


Farul continuă să spere în salvare deşi practic e destul de greu să mai reuşească, constănţenii mizând mai ales pe decizia TAS care ar putea da câştig echipei lor în cazul „nocturna”. „Sperăm cu acest punct şi cu ce mai avem de luat de la TAS să evităm retrogradarea. Am avut şi o serie de şase meciuri în care n-am luat nici un punct şi meritam mai mult. Aşa că sunt mulţumit şi cu un punct şi sperăm să avem un moral bun pentru meciul de duminică cu Gaz Metan care cred că e decisiv” a precizat secundul Iovănescu care a recunoscut că ia în calcul şi retrogradarea celor de la FC Argeş pentru a rămâne în liga I: „Luăm în calcul şi varaianta retrogradării Argeşului dar sperăm să rămânem în prima ligă şi să reformăm echipa. Suntem deja în reconstrucţia echipei. Speranţe mai avem dar suntem şi în judecată la TAS cu meciul cu Iaşiul cu nocturna din tur. Sperăm că cu acele puncte şi cu punctul de azi să reuşim să evităm retrogradrarea.”

Secundul Constanţei spune că se ia în calcul orice variantă de supravieţuire în prima ligă dar c nu ar dori retrogradarea Craiovei fiind şi el tot oltean: ”Luăm în calcul orice variantă. N-aş dori retrogradarea Universităţii Craiova pentru că sunt oltean din Severin şi n-aş vrea ca ei să fie retrogradaţi.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite