Constanţa: Hagi a vrut mobilier din Italia şi Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Hagi a vrut mobilier din Italia şi Spania
Constanţa: Hagi a vrut mobilier din Italia şi Spania

Gheorghe Hagi a investit recent patru milioane de euro în complexul Iaki din staţiunea Mamaia. Lucrările sunt aproape de finalizare.

Mobilier numai din import

„Lucrările de extindere au început în octombrie 2008, urmând să se finalizeze pe data de 10 iunie“, a spus managerul hotelului, Abdur Rahin Khan. Nicio fabrică de mobilă autohtonă nu s-a ridicat la aşteptările patronului Hagi, aşa încât tot mobilierul necesar a fost comandat în Italia şi Spania. Mobila este în stil clasic. Fiecare etaj al hotelului va avea câte o culoare: maro, roşu, verde.

Hotelul de 4 stele îşi aşteaptă turiştii în acest sezon estival cu apartamente cu vedere la mare, cu 123 camere, dintre care 25 construite noi şi 60 modernizate. La etajul IV va fi deschis un restaurant VIP. Elena Oprea, director Marketing, a declarat: „Vrem ca în acest mod să atingem standardele de 5 stele internaţionale“.

Şi restaurantul hotelului a intrat într-un proces de modernizare, mărindu-şi capacitatea de la 120 la 350 de locuri.

20 de euro în plus pentru vedere la mare  

Turiştii vor putea alege în acest sezon estival, în schimbul unor tarife pe măsură, un apartament de lux. Pentru o noapte, preţul este de 269 de euro. Cine doreşte o cameră cu vedere la mare, scoate din buzunat încă 20 de euro. Tariful unei camere pe noapte este de 229 euro, cu acces la SPA. 

Preluat de Hagi în 1999

Fostul hotel București a fost preluat de Gheorghe Hagi în anul 1999 şi a fost deschis oficial doi ani mai târziu, fiind denumit Iaki. Iniţial, hotelul dispunea de doar 60 de camere. În 2005, hotelul a căpătat alte câteva camere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite