Constanta: Farul se stinge încet, dar sigur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Ion Marin au pierdut aseară cu 0 la 3 în fața unei contracandidate la retrogradare

Moldovenii lui Cristiano Bergodi au zburdat pe teren în fața unei echipe debusolate care avea nevoie de puncte ca de aer. Meciul cu Iașiul ar putea fi ultimul pentru antrenorul Ion Marin pe banca rechinilor.
Meciul a început extrem de tare cu ocazii periculoase la ambele porți. Brazilianul Gerlem (minutul 6) l-a încercat pe Pleșca cu un șut bine plasat, însă mingea a trecut puțin pe lângă bară.
De partea cealaltă, ieșenii au fost la un pas de a înscrie dintr-o poziție suspectă de offside însă fundașul farist Pătrașcu a scos în extremis. De altfel, acestea au fost singurele faze notabile din prima repriză, cu excepția ratării lui Gerlem din minutul 33 care nu a nimerit poarta din 6 metri și a unui penalty cerut de constănțeni în minutul  37.
Cele două echipe au arătat până la sfârșitul primei reprize că își merită pozițiile din clasament, jucând un fotbal extrem de încâlcit și de plictisitor.

A doua repriză a fost începutul sfârșitului pentru marinari

La fel ca și în prima repriză, marinarii au început tare al doilea mitan. Cei două mii de dolari promiși de conducerea clubului, muștruluiala trasă de Ion Marin și poziția ocupată în campionat erau doar trei dintre motivațiile pentru care „rechinii“ ar fi trebuit să are terenul în căutarea golului.
Ar fi putut să o facă Nanu, în minutul 47, însă din 16 metri nu a tras la poartă, deși rămăsese fără marcaj și a fost deposedat de minge.
Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, zece minute mai târziu Montiel înscrie în poarta lui Curcă, după un șut deviat.  Farul a continuat să atace în valuri însă golurile s-au dat tot în poarta nefericitului Curcă, Cristi Bratu și Andrei Cristea ducând scorul la un greu de crezut 0 la 3 și dând galeriei motive să ceară demisia antrenorului Ion Marin. De altfel antrenorul nu a fost iertat încă pentru trecutul său dinamovist și a fost huiduit la scenă deschisă încă de la sfârșitul primei reprize.


Ion Marin, la un pas de demitere

Meciul cu Iașiul ar putea fi ultimul pentru antrenorul Ion Marin pe banca rechinilor. Lipsa rezultatelor, contestarea primită din partea galeriei dar și o posibilă pierdere a vestiarului ar putea să îi fie fatale. De altfel, pentru prima oară de când a venit la conducerea echipei, Ion Marin nu a mai venit la conferința de presă de la finalul meciului.


Îmi felicit jucătorii pentru meciul făcut și pentru dăruirea de care au dat dovadă. În continuare cred că Farul poate evita retrogradarea“ Cristiano Bergodi, antrenor Poli Iași

Cifre

Aproape 1500 de suporteri s-au aflat aseară în tribunele stadionului
7 șuturi notabile au avut jucătorii Farului spre poarta lui Poli Iași
22 de puncte are Farul și ar putea coborî pe locul 16 dacă Gaz Metan Mediaș ia trei puncte la Brașov

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite