Constanta: Disco Ring intră în procedură de faliment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Disco Ring intră în procedură de faliment
Constanta: Disco Ring intră în procedură de faliment

Administratorii clubului din staţiunea Costineşti nu au plătit o datorie de 39.270 de lei. O casă de avocatură a cerut deschiderea procedurii de faliment pe numele SC Compact Impex SRL, firma care deţine celebra discotecă.

SC Compact Impex SRL, firma care administrează discoteca Ring din Costineşti a comandat mai multe bannere de promovare. Preţul unui banner a fost de 13,65 euro precizează Ionuţ Pîrvulescu, directorul firmei publicitare.

„Înţelegerea a fost că plata se va face la începutul lunii iulie, atunci când încep încasările la discoteca Ring -Costineşti“, a declarat Ionuţ Pîrvulescu.

Doar promisiuni

Producţia a fost gata în luna iunie. Factura a fost emisă pe 22 iulie. Conform actului, urma ca plata sumei de 39.270 de lei să se facă în termen de 15 zile.

Cele 15 zile calendaristice au expirat pe 6 august, însă plata nu s-a efectuat. „Din cauza datoriei neachitate am întârziat plăţile“, spune Ionuţ Pîrvulescu.

Nu sunt bani

Prin urmare, a luat legătura cu o casă de avocatură, care a formulat o cerere de deschidere a procedurii de faliment pe numele SC Compact Impex SRL. „La suma pe care societatea o datorează se adaugă dobânda legală aferentă calculată conform legislaţiei“, spune avocatul Lucian Săuleanu.

De cealaltă parte, vestitul DJ Geo Da Silva, unul dintre acţionarii discotecii din Costineşti, şi-a recunoscut datoria, însă a spus că nu sunt bani. „Să aştepte până la sfârşitul sezonului şi o să-i dăm banii“, a adăugat el.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite