Constanta: Cutremurul i-a speriat pe constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii au ieşit imediat în faţa blocurilor. Unii s-au temut de o eventuală replică, aşa că au rămas afară chiar şi câte două ore

Cei mai liniştiţi au fost conducătorii auto care nu au simţit mişcările telurice, aşa că nu au înţeles de ce toate reţelele telefonice au căzut din senin.
„S-au mişcat monitorul calculatorului şi fotoliul. Am fugit sub grinda de rezistenţă şi i-am strigat pe mama şi pe tata. Ne uitam toţi la o vază cu flori şi chiar după ce încetase tot aveam impresia că se mişcă“, a declarat Florin Gheorghe, care locuieşte la etajul nouă.
„M-a luat prin surprindere şi am crezut iniţiat că a trecut tramvaiul. Târziu mi-am dat seama că linia de tramvai a fost suspendată de un an şi am văzut cum toate monitoarele tremură şi erau la un pas să cadă de pe birouri. A fost atât de repede că nici măcar nu am avut timp să intru în panică “, ne-a povestit Cosmin Amza, pe care cutremurul de aseară l-a prins la locul de muncă.

Seismul care s-a produs în zona Vrancea a început aseară la ora 20.18, s-a terminat la 20.23 şi a avut intensitatea de 5,3 grade pe scara Richter. Seismul s-a simţit în mai multe oraşe din ţară, printre care şi Constanţa. Nu am putut afla nicio informaţie cu privire la intensitatea resimţită la malul mării. Azi-dimineaţă, porţile Observatorului Seismologic Dobrogea din Eforie Nord erau ferecate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite