Constanţa: Cozi interminabile pentru bilete la meciul cu Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de suporteri au luat cu asalt casele de bilete ale stadionului Farul pentru a-și cumpăra biletele pentru meciul disputat sâmbătă la Constanța. Cele mai vânate tichete au fost cele la peluze, care au costat doar 15 lei și care s-au terminat în mai puțin de 10 minute.

Primii suporteri au ajuns la porțile stadionului cu noaptea în cap. S-au așezat liniștiți la coadă, și-au scos pungile cu semințe și au așteptat deschiderea caselor de bilete. Astfel, la ora 10.00, la cele patru porți se adunaseră aproape o mie de suporteri dornici de a vedea live pe Mutu și compania dând piept cu naționala Serbiei. Din cele 15.500 de locuri ale stadionului Farul, doar 12.000 vor fi ocupate, din măsuri de securitate impuse de UEFA. Federația Română de Fotbal a scos la vânzare doar 8.000 de tichete, diferența urmând să ajungă la sponsorii și partenerii Federației dar și la delegația sârbă.

Biletele la peluză, vândute ca pâinea caldă

În mai puțin de zece minute s-au terminat toate biletele pentru tribunele situate în spatele celor două porți, lucru care a stârnit nemulțumirea celor prezenți. Explicația este una extrem de simplă: o parte din biletele pentru peluză au fost împărțite de Federație principalelor galerii: Steaua, Dinamo, Rapid, dar și Farul Constanţa. Prezența bișnițarilor în zonă a contribuit  la lichidarea rapidă a stocului de bilete. „Mamaie, sunt de la cinci dimineață aici. Vreau să iau patru bilete pentru nepoții mei, care sunt la muncă și nu au putut să vină să-și cumpere“, ne-a spus o bătrânică de 70 de ani, care a recunoscut nonșalant că nu ea vrea să vină la meci. Deși au existat și puține cazuri în care mai mulți tineri s-au așezat la coadă în mod repetat, vânzarea s-a făcut fără incindente deosebite.

Zi încărcată pentru naționala lui Pițurcă

Cei 23 de jucători selecționați pentru dubla cu Serbia și Austria au avut în această dimineață program de vizionare a unor meciuri disputate de adversarul lor de sâmbătă. Piți și compania speră ca astfel să identifice principalele arme ale sârbilor, dar și punctele lor slabe. În această seară tricolorii vor avea un nou antrenament pe stadionul Farul, închis presei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite