Constanta: Concerte şi petreceri de 1 Mai în staţiunile de pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20.000 de turişti şi-au anunţat sosirea la sfârşitul acestei săptămâni, iar în Mamaia, Costineşti, 2 Mai şi Vama Veche, toate camerele au fost deja rezervate

Toate cluburile din Mamaia se vor deschide la sfârşitul săptămânii. În Bamboo, vineri va cânta artistul hip - hop Busta Rhymes, iar sâmbătă, Ja Rule. Intrarea costă 100 de lei, iar concertele încep la ora 23.00. Şi clubul Gossip se va deschide pe 30 aprilie, când atracţia serii vor fi băieţii de la Akcent.

Vineri seara, de la ora 21.00, Sistem, Simplu şi Loredana vor urca pe scena amplasată pe plaja de la Cazinoul din Mamaia. Aproape de miezul nopţii va fi lansat imnul turismului. Sâmbătă, tot de la ora 21.00, pe plajă vor concerta Crush şi Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Alex şi Morandi.

Sunwaves, în Mamaia

În perioada 30 aprilie - 3 mai se va desfăşura festivalul de muzică house Sunwaves, care va aduce pe litoral 28 de artişti. Cele două scene vor fi amplasate în zona Kristal, din Mamaia. Sâmbătă este programată o paradă de maşini de epocă. Vehiculele vor defila de la Cazinoul din Constanţa până la cel din Mamaia. Tot sâmbătă, de la ora 14.00, pilotul scoţian de Formula 1 David Coulhard va fi protagonistul unui show în staţiunea Mamaia. Startul se va da vizavi de hotel Rex.

În clubul Vision din Neptun va avea loc de 1 Mai o petrecere al cărei invitat principal va fi DJ-ul francez Stephan M. În Vama Veche vor cânta Timpuri Noi, Luna Amară, Silent Strike.

MTV Days la Costineşti


Şi discoteca Ring din Costineşti se va deschide pe 1 Mai şi îi va avea ca invitaţi pe DJ Sava, Adrian Eftimie, Inna, Pagal şi Deepside Deejays. Tot la Costineşti va avea loc evenimentul MTV Days. Pe 1 Mai vor concerta Puya, Simplu, Paraziţii, Viţa de Vie, Zdob şi Zdub, iar pe 2 mai Voltaj, Simplu, Blaxy Girls şi Şuie Paparude.

Ultimele pregătiri

În Mamaia, muncitorii lucrează de zor, în aceste zile, pentru ca turiştii să beneficieze de cele mai bune condiţii de 1 Mai. Ei au curățat faleza de grămezile de nisip, iar plajele au fost netezite cu ajutorul utilajelor. Şi patronii teraselor pun la punct ultimele detalii pentru sfârşitul de săptămână când turiștii vor sosi la mare. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite