Constanţa: Cadavru găsit în largul Mării Negre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Cadavru găsit în largul Mării Negre
Constanţa: Cadavru găsit în largul Mării Negre

Un cadavru neidentificat dă mare bătaie de cap poliţiştilor portuari. Este vorba despre un bărbat, rămas deocamdată necunoscut, a fost pescuit aseară de politiştii de Frontieră, la aproape 100 de mile marine distanţă de ţărm.

Trupul era într-o stare avansată de putrefacţie, aşa că identificarea lui va fi o misiune foarte grea pentru medicii legişti şi criminaliştii constănţeni.

Poliţiştii de Frontieră au fost anunţaţi de marinarii de pe un vas britanic de cercetări seismice în Marea Neagră. Marinarii au sesizat autorităţile, iar aseară o vedetă a Poliţiei de Frontieră a verificat cu atenţie perimetrul. Dupa câteva ore de căutări, s-a reuşit recuperarea cadavrului.

„A fost o misiune dificilă pentru noi. În timpul misiunii de căutare am colaborat foarte bine cu o navă din Danemarca, membrii echipajului ajutându-ne destul de mult“, a declarat agentul principal Remus Bunescu. Anchetatorii au deja un fir de care se leagă în timpul cercetărilor: în urmă cu o săptămână, în aceeaşi zonă, a fost găsit abandonat un yacht ucrainean.

Nu era nimeni la bord aşa că nu este exclusă varianta ca bărbatul să fi făcut parte din echipajul aceastuia. Trupul neînsufleţit a ajuns acum pe masa medicilor legişti, care încearcă să afle cauza morţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite