Constanta: Cadavru legat de mâini și de picioare găsit în Canalul Dunăre - Marea Neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O moarte învăluită în mister la Constanţa  dă mare bătaie de cap poliţiştilor constănţeni. Anchetatorii nu exclud varianta ca bărbatul să fie cea de-a patra victimă a lui Ștefan Chiper, criminalul în serie arestat în urmă cu doi ani.

Un bărbat, cu identitate rămasă deocamdată necunoscută , a fost găsit mort, plutind în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Necunosctul era legat de mâini şi de picioare şi avea ataşate şi două pietroaie uriaşe, ambele de peste zece kilograme.

Anchetatorii nu exclud varianta ca bărbatul să fie cea de-a patra victimă a lui Ştefan Chiper, criminalul în serie din Constanţa, care în urmă cu 2 ani a ucis mai mulţi constănțeni pentru a le fura autoturismele de lux.

Înecat după acelaşi scenariu

Interesant este faptul că victima a fost găsită la doi kilometri distanţă de locul în care Ştefan Chiper criminalul în serie care își omora victimele și le arunca în apa canalului, le-a arătat anchetatorilor locul în care şi-a aruncat primele trei cadavre.

„Până la această  oră vă putem spune doar că ese vorba despre o moarte suspectă, dacă privim prin prisma faptului că victima era legată şi avea şi ataşată şi două greutăţi pe corp“, a declarat comisarul şef Viorel Vasile de la Poliţia Transporturi.

Aceeași metodă folosită în urmă cu trei ani

Cadavrul a fost transportat la Morga Cimitirului Central, urmând pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă există vreo legătură între acest caz şi Ştefan Chiper.

În anul 2007, trei bărbaţi au fost ucisi cu sânge rece, înfăşuraţi apoi în saci de plastic, legaţi de bolovani şi aruncaţi în Calul Dunare Marea-Neagra. Politiştii l-au reţinut atunci pe Ştefan Chiper, care ulterior şi-a recunoscut abominabilele crime. El a fost condamnat definitiv la detenție pe viață.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite