Constanţa: Biletele pentru România - Serbia se pun în vânzare mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Fotbal a anunţat în această după amiază că la meciul România - Serbia, în tribune, vor ajunge doar 12.000 de spectatori

Deşi are o capacitate de 15.500 de locuri, Stadionul Farul a pus în  vânzare doar 12.000 de bilete, pentru a respecta condiţiile de securitate impuse de UEFA pentru meciurile oficiale. La suporteri vor ajunge doar 8.000 de bilete. Diferenţa de 4.000 va fi împărţită de conducerea Federaţiei Române de Fotbal între delegaţia sârbă, sponsori şi partenerii federaţiei şi ai echipei naţionale.
 
Bilete mai ieftine

Tichetele vor putea fi cumpărate începând de mâine dimineaţă, ora 10.00. În funcţie de gradul de aglomerare, ele s-ar putea găsi la toate cele 10 porţi de acces în stadion. După ce la ultimul meci desfăşurat la Constanţa au existat şi bilete nevândute, Federaţia a decis ca pentru meciul cu Serbia să mai coboare preţurile. Astfel, un loc la peluză va costa 15 lei, în timp ce unul la tribune va ajunge să coste 50 de lei. Nici pentru acest meci nu vor exista bilete pentru tribuna 0.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite