Constanţa: Bătaie între un poliţist şi o şoferiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii unui bloc din cartierul Trocadero au fost aseară martorii unor scene deprinse parcă dintr-un film cu gangsteri

Un poliţist aflat în timpul liber a bătut o soferiţă, care i-a tăiat calea cu maşina şi i-a distrus omului legii frumuseţe de motocicletă personală.

Cei doi s-au ales cu răni uşoare şi au fost transportaţi cu aceeaşi ambulanţă la spital. Martorii le-au povestit poliţiştilor de la Rutieră că femeia aflată la volan i-a taiat calea poliţistului de pe motocicletă, care n-a mai putut evita impactul. Scandalul a izbucnit se pare în momentul în care poliţistul s-a ridicat de la pământ, şi-a văzut motocicleta distrusă şi ar fi luat-o la bătaie pe şoferiţă.

Dosare penale

Cazul a fost preluat acum de poliţiştii de la Rutieră. Dacă afirmaţiile martorilor se vor dovedi adevărate, şi dacă şoferiţa va depune o plângere în acest sens, poliţistul riscă dosar penal pentru vătămare corporală. Tot cu dosar penal s-ar putea alege şi femeia vinovată de producerea accidentului.

Femeia nu a depus plângere

Agentul Ciprian Enache, poliţistul implicat în altercaţia de aseară se află acum în afara oricărui pericol. El s-a ales numai cu piciorul rupt şi a fost externat în această după amiază de medicii constănţeni. Tot în afara pericolului este şi şoferiţa implicată în coliziune. De altfel, femeia a refuzat să depună plângere la Poliţie împotriva agentului de la Sectia 5, care ar fi agresat-o, se pare, imediat după ce a căzut de pe motocicletă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite