Constanda a executat Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Costel Constanda (foto) a solicitat şi a şi obţinut cele 17,7 milioane de euro pe care Consiliul General al Muncipiului Bucureşti trebuie să îi dea acestuia după ce a

Omul de afaceri Costel Constanda (foto) a solicitat şi a şi obţinut cele 17,7 milioane de euro pe care Consiliul General al Muncipiului Bucureşti trebuie să îi dea acestuia după ce a pierdut procesele în cazul Bordei. "Trezoreria a transferat în jur de 67 milioane de lei către un cont deschis la CEC de domnul Constanda", a declarat, ieri, primarul general Adriean Videanu.

Potrivit procedurilor, în acest caz, omul de afaceri nu se poate folosi de bani timp de 15 zile. Surse din direcţia juridică a municipalităţii spun că trezoreria nu trebuia să livreze banii, pentru că dator către Constanda este CGMB, nu Primăria Capitalei.

"Trezoreria s-a grăbit puţin. Erau banii pentru lucrările la infrastructură", a precizat şi Videanu. Edilul mai spune că, în cazul în care banii vor intra în buzunarul lui Constanda, se vor lua măsuri împotriva consilierilor generali şi a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, care a întârziat eliberarea unor documentaţii urbanistice către omul de afaceri. Videanu spune că această situaţie va conduce la întârzierea unor plăţi către firmele care lucrează la infrastructură.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite