Constanda s-a apucat de lucrări în Parcul Bordei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri a început să îşi împrejmuiască terenul de aproape 5.000 de metri pe care se presupune că mai este proprietar. Costică Constanda nu pierde niciun moment favorabil de a

Omul de afaceri a început să îşi împrejmuiască terenul de aproape 5.000 de metri pe care se presupune că mai
este proprietar. Costică Constanda nu pierde niciun moment favorabil de a utiliza orice bucăţică de pământ. Sub paravanul muncitorilor Administraţiei Lacurilor, Parcurilor şi Agrement Bucureşti (ALPAB), contestatul om de afaceri şi-a împrejmuit deja bucata de teren din Parcul Bordei, pe care iniţial a spus că a vândut-o, iar în prezent apare în proprietatea soţilor Constanda.

Omul de afaceri a putut face acest lucru fără a fi văzut de nimeni, pentru că gardul înalt de doi metri din jurul Parcului Bordei nu a fost scos. "Legislaţia urbanistică nu este respectată. Domnul Constanda nu a mai cerut Plan Urbanistic Zonal pentru reparcelare", a declarat consilierul general Ion Oprişan.

Pentru că împrejmuirea a fost făcută fără autorizaţie, Primăria Sectorului 1 l-a amendat ieri pe Constanda cu 100.000 de lei. Consiliul General al Capitalei a aprobat şi el ieri trecerea în domeniul public a celor 28.000 de metri pătraţi obţinuţi de la Constanda în urma schimbului cu Satul Francez.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite