Consiliera lui Geoană şi-a înscenat divorţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Departamentului Educaţie al PSD, Ana Birchall (foto), şi-a înscenat divorţul! CSM a finalizat verificările cu privire la scandalul declanşat de misterioasa cerere de divorţ a Anei

Şeful Departamentului Educaţie al PSD, Ana Birchall (foto), şi-a înscenat divorţul! CSM a finalizat verificările cu privire la scandalul declanşat de misterioasa cerere de divorţ a Anei Birchall.

La sfârşitul lunii mai, Ana Birchall susţinea că a aflat din presă că la Judecătoria Sectorului 1 a fost înregistrată o cerere de desfacere a căsătoriei sale, de partaj şi de încredinţare a copilului minor.

Ca urmare a apariţiei în ziarul Adevărul a articolului "Ana Birchall se dă victima unui divorţ înscenat", Consiliul Superior al Magistraturii a declanşat o anchetă în legătură cu respectarea procedurii de înregistrare a cererii de divorţ, la Judecătoria Sectorului 1.

Verificările inspectorilor CSM au scos la iveală că Ana Birchall s-a prezentat personal, pe 20 mai, la Judecătoria Sectorului 1 pentru a înregistra cererea de desfacere a căsătoriei. Lucrarea a fost repartizată aleatoriu, iar primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 10 iunie.

Birchall a fost legitimată de către judecătorul de serviciu, fiind menţionate pe rezoluţia de primire a cererii de divorţ numele şi prenumele, respectiv Birchall Ana, şi celelalte date de identificare (seria şi numărul actului de identitate, codul numeric personal), semnând şi pentru luarea la cunoştinţă a primului termen de judecată.

Conform legii, Ana Birchall riscă acum să ajungă în faţa procurorilor, după ce a declarat în scris la Judecătorie că nu ea a fost cea care a solicitat divorţul, acuzând magistraţii de neglijenţă.

Ana Birchall a condamnat ieri modul de acţiune al CSM. Ea a criticat faptul că nu i s-a cerut părerea, precizând că soţul său este decis să solicite ajutorul Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite