Conflicte violente la meciurile de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ă 11 aprilie 2005 - Înainte de debutul derbiului Steaua - Dinamo, suporterii celor două formaţii au aruncat cu pietre şi torţe unii în alţii. Lovirea atacantului Claudiu Niculescu cu o

Ă 11 aprilie 2005 - Înainte de debutul derbiului Steaua - Dinamo, suporterii celor două formaţii au aruncat cu pietre şi torţe unii în alţii. Lovirea atacantului Claudiu Niculescu cu o piatră venită din sectorul stelist al galeriei a dus Clubul Steaua în faţa Comisiei de disciplină.
Ă 28 aprilie 2005 - După meciul Farul - Steaua de la Constanţa, galeriile celor două echipe s-au întrecut în violenţe şi distrugeri. Fanii stelişti au smuls scaunele, iar cei ai Farului au distrus tramvaiele liniei 102.
Ă 8 mai 2005 - Într-un meci de divizia B între Petrolul şi FC Sibiu, suporterii ploieşteni au rupt gardurile şi au năvălit pe teren pentru a-l pedepsi pe arbitru. Din tribună, arbitrii şi oficialii au fost bombardaţi cu pietre şi sticle.
Ă 14 mai 2005 - În timpul meciului dintre Steaua şi CFR Cluj, managerul roş-albaştrilor loveşte unul dintre suporterii aflaţi la tribuna 0, pe motiv că acesta ar fi înjurat un jucător pe toată durata jocului.
Ă 1 august 2005 - La derbiul Steaua - Dinamo, în sectorul suporterilor stelişti a izbucnit o bătaie care a fost aplanată de jandarmi. Fanii dinamovişti s-au bătut cu jandarmii atât înainte, cât şi în timpul meciului.
Ă 22 octombrie 2005 - Meciul dintre Rapid şi Steaua a fost întrerupt de mai multe ori după ce suporterii ambelor echipe au aruncat cu bucăţi de beton şi scaune pe gazon.
Ă 26 octombrie 2005 - Răzvan Lucescu a fost la un pas de a se lua la bătaie cu fanii stelişti din Focşani la finalul unui meci din Cupa României între Rapid şi Cetatea Suceava. Cele două echipe au susţinut următoarele două jocuri pe teren propriu cu porţile închise.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite