Condoleezza Rice neagă idila cu omologul ei canadian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Condoleezza Rice a găsit "caraghioase" şi "s-a amuzat bine" citind afirmaţiile din articolul "Dans diplomatic" apărut în "New York Times", în care i se atribuie o idilă în toată regula cu

Condoleezza Rice a găsit "caraghioase" şi "s-a amuzat bine" citind afirmaţiile din articolul "Dans diplomatic" apărut în "New York Times", în care i se atribuie o idilă în toată regula cu ministrul canadian de externe, Peter MacKay. Precizarea aparţine purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat, Sean McCormack.
"Este vorba doar de o bună relaţie de lucru, una profesională, cu dl. MacKay, ca şi cu mai mulţi alţi miniştri de externe", a adăuga el. Totuşi, presa americană a continuat să susţină că e vorba de o idilă pasionantă, care "riscă să atragă atenţia mai mult decât un întreg an politic canadiano-american", cum scrie "Washington Post". Se reaminteşte că d-na Rice îi spune pe numele mic, Peter, omologului său de la Ottawa, iar ambii sunt celibatari şi se văd destul de des. Peter, care a jucat rugby, are un corp de atlet, iar Condy, o pianistă refulată, reputaţia unei femei strălucitoare, mereu surâzătoare. E drept, prenumele ei ieşit din comun, care pare a se inspira din expresia italiană "con dolcezza", ce se pune în capul unor partituri muzicale, nu-i exprimă şi firea inflexibilă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite