Concertul Muse la Bucureşti, pregătit în amănunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul muzical al acestui weekend a fost intens pregătit de organizatori: şapte tiruri cu 15 tone de echipament, cinci ecrane, scena de 25 de metri lungime şi 15 metri înălţime şi 60 de

Evenimentul muzical al acestui weekend a fost intens pregătit de organizatori: şapte tiruri cu 15 tone de echipament, cinci ecrane, scena de 25 de metri lungime şi 15 metri înălţime şi 60 de membri în echipa de producţie. Acesta este arsenalul trupei Muse, care va concerta live în această seară pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf din Bucureşti.

Porţile stadionului se deschid pentru public la ora 18:00, iar evenimentul va începe la ora 19:00 cu warm-up-ul asigurat de Rock DJ. Urmează Brett Anderson, fostul solist al trupei Suede, care va susţine recitalul din deschiderea concertului Muse.

În sectoarele Gazon A, lângă scenă, şi Gazon B, spectatorii au acces prin strada Alexandru Constantinescu (intrare vizavi de Mânăstirea Caşin). Pentru sectorul Gazon A, participanţii la concert vor primi brăţări la intrarea în stadion. Accesul în tribună este permis la intrarea din Bulevardul Mărăşti.

Întrucât stadionul nu este prevăzut cu locuri de parcare, organizatorii le recomandă fanilor să găsească metode alternative de transport.

Playlist-ul Muse la Bucureşti conţine atât piese de pe cel mai nou album al trupei britanice, "Black Holes and Revelations", cât şi piese mai vechi, aclamate de public şi bine primite de critica muzicală din întreaga lume. La jumătatea lunii iunie, Muse a susţinut două concerte cu casa închisă pe noul stadion Wembley, la care au participat 150.000 de spectatori.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite