Concertele Barbrei Streisand sparg recordurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că biletele nu se vindeau atât de bine, primul concert live al Barbrei Streisand, după şase ani de absenţă, a făcut ordine între recordurile din box-office. Cele 20 de

În ciuda faptului că biletele nu se vindeau atât de bine, primul concert live al Barbrei Streisand, după şase ani de absenţă, a făcut ordine între recordurile din box-office. Cele 20 de concerte au strâns aproximativ 92.460.000 de dolari şi au stabilit recorduri la casele de bilete la 14 dintre cele 16 locaţii ale concertelor. Conform producătorului turneului CPI, în celelalte două locuri de desfăşurare a concertelor, Madison Square Garden, în New York, şi MGM Grand Garden Arenai din Las Vegas, Barbra deţinea deja recordurile încă de la început. Streisand deţine acum primele trei locuri la încasări de la Square Garden şi primele două de la MGM. Ca o completare la sumele fabuloase strânse, nici onorariul Barbrei Streisand nu au fost de ignorat, ea a primit 6 milioane de dolari pe concert.
Producătorul turneului, Michael Cohl, a prezis încă devreme, luând în râs industria showbizului, că performanţele Barbrei vor sări peste normal în box-office. Cohl a fost foarte încântat după ce au fost încheiate turneele, atât pentru că a putut să le închidă gura scepticilor, cât şi din pricina faptului că spectacolele au ieşit minunat. El le-a urmărit în fiecare seară şi nu a avut decât cuvinte de laudă, mai ales fiindcă nu o mai văzuse pe Barbra în concerte şi i s-a părut senzaţională. Cohl a mărturisit că spectacolele nu s-au oprit aici, după scena din Los Angeles, Barbra se gândeşte să cucerească şi Europa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite