Concerte pentru tinerii de pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii din toată ţara sunt aşteptaţi în acest weekend la Costineşti, la cel mai mare festival dedicat lor. "Galele Studenţeşti 2008" este un eveniment organizat de Agenţia pentru

Studenţii din toată ţara sunt aşteptaţi în acest weekend la Costineşti, la cel mai mare festival dedicat lor. "Galele Studenţeşti 2008" este un eveniment organizat de Agenţia pentru Sprijinirea Studenţilor în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Sprijinirea Iniţiativei Tinerilor (ANSIT) şi Casele de Cultură ale Studenţilor din ţară.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc joi, însă organizatorii aşteaptă în acest prim weekend de festival aproximativ 20.000 de tineri.

Timp de cinci săptămâni, până pe 24 august, seară de seară, cei aflaţi în Costineşti se vor bucura gratuit de spectacole în aer liber şi muzică de calitate. Genurile de muzică vor fi pe toate gusturile: folk, rock şi muzică dance.

Concertele vor avea loc pe scena amplasată lângă Obelisc. Pe scena din Costineşti sunt aşteptaţi, printre alţii, "Zdob şi Zdup", "Taxi", "Voltaj", "Direcţia 5", "Viţa de Vie", Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, "Şuie Paparude", "Impact", "Fără Zahăr", "Kumm", "Timpuri Noi", "Iris", Ovidiu Lipan Ţăndărică, "Semnal M".

De asemenea, în fiecare seară, în deschidere, începând cu ora 22.00, vor evolua trupe de la Casele de Cultură ale Studenţilor. Evenimentul îşi propune promovarea tinerilor talentaţi, membri ai Caselor de Cultură ale Studenţilor din ţară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite