Concert special de Crăciun la Ateneu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, începând cu ora 19.30, va avea loc cel de-al patrulea spectacol "Proms of Delight Christmas Edition 2007". Evenimentul este organizat de Elite Art Club UNESCO, în coproducţie cu

Mâine, începând cu ora 19.30, va avea loc cel de-al patrulea spectacol "Proms of Delight Christmas Edition 2007".

Evenimentul este organizat de Elite Art Club UNESCO, în coproducţie cu Televiziunea Română, şi este dedicat tenorului Luciano Pavarotti. Seria "Proms of Delight" este preluată după modelul concertelor organizate de BBC.

Concertele Proms sunt o combinaţie de muzică simfonică şi stiluri pop, jazz şi cross-over, care s-au bucurat de succes şi au adunat în fiecare an zeci de mii de spectatori în sălile de concerte sau în aer liber.
Evenimentul de mâine-seară este susţinut de orchestra Bucharest Symphonic Pops, sub bagheta dirijorului Ilarion Ionescu, din Galaţi, şi a lui Ionel Tudor.

De pe scenă nu vor lipsi corul de cameră Accoustic, dirijat de Daniel Jinga, mezzosoprana Maria Jinga şi tenorul Vlad Miriţă de la Opera Naţională din Capitală, soprana Daniela Vlădescu de la Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian".

Invitaţii speciali ai concertului sunt Paula Seling şi Aura Urziceanu, două dintre cele mai bune voci din România.

Pentru promovarea tinerelor talente, organizatorii au introdus în acest spectacol de Crăciun şi câţiva artişti cu rezultate deosebite. Este vorba despre Cătălin Josan, student la Universitatea de Muzică Bucureşti şi câştigător al concursului Megastar, Andreea Teodorescu, studentă în anul II la canto la Universitatea de Muzică Bucureşti, precum şi un trio vioară-pian-flaut susţinut de câştigătorii la câteva dintre secţiunile concursului "Se caută Enescu".

Spectacolul va fi înregistrat de TVR 1 şi va fi transmis în grila programelor speciale difuzate de Crăciun.
(Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite