Concert la noul Centru Comunitar Evreiesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Cel mai agrar" festival, la Turda Turda Fest 2007, afl at la cea de-a treia ediţie, vine cu parade ale costumelor populare şi care alegorice. Astăzi este ultima zi de sărbătoare în care mai

"Cel mai agrar" festival, la Turda Turda Fest 2007, afl at la cea de-a treia ediţie, vine cu parade ale costumelor populare şi care alegorice. Astăzi este ultima zi de sărbătoare în care mai puteţi admira acrobaţii pe biciclete, concursuri şi activităţi hipice, precum şi o expoziţie de animale domestice. Organizatorii au amenajat şi o scenă unde se ţin concerte.


(Ioana Mirică) Astăzi, în cadrul festivităţii de inaugurare a unui nou Centru Evreiesc, care va avea loc la sediul din strada Popa Soare, cei mici vor avea parte de un carnaval, concursuri interactive cu premii, clovni, baloane şi multe surprize.

Punctul culminant al zilei va fi concertul susţinut de A.G. Weinberger şi de David Broza (foto), la Ateneul Român.

David Broza este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti şi cel mai bun chitarist israelian din ultimele decade, considerat un trubadur al folk-rock-ului urban.

(Ioana Mirică) Festivalul Teatrelor, la Sibiu La începutul acestui weekend a început un maraton de teatru în capitala europeană a culturii. Festivalul va ţine două luni şivine să încurajeze dialogul dintre culturi şi construirea unor punţi pentru o mai strânsă colaborare între instituţiile culturale din comunitatea europeană. În această seară, de la ora 19.00, Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu prezintă piesa "Aşteptându-l pe Godot" de Samuel Beckett, în regia lui Silviu Purcărete.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite