Concert de Crăciun şi spectacole la Teatrul Masca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Masca bucură în aceste zile bucureştenii, mai ales că se apropie sărbătorile şi oamenii au nevoie de o clipă în care să zâmbească, fie şi prinşi în febra cumpărăturilor. Prin

Teatrul Masca bucură în aceste zile bucureştenii, mai ales că se apropie sărbătorile şi oamenii au nevoie de o clipă în care să zâmbească, fie şi prinşi în febra cumpărăturilor. Prin urmare, Mihai Mălaimare şi echipa sa au un program plin, din care nu lipseşte nici un tradiţional concert de Crăciun.

Programul de spectacole al Teatrului Masca în aceste zile include astăzi, începând cu ora 12.30, la staţia de metrou Unirii 1, spectacolul "Gardienii veseli", în regia lui Mihai Mălaimare. Din distribuţie fac parte Sorin Dinculescu, Ana Maria Pâslaru, Dora Iftode, Nicolae Pungă, Cosmin Creţu, Valentin Mihalache, Laura Dumitraşcu, Magda Frâncu, Bogdan Angelescu, Alina Crăiţa.


Tot sâmbătă, dar începând cu ora 20.00, va avea loc în sală un concert de Crăciun, de la colind la gospel, de la clasic la folk. Invitaţi sunt Maria Răducanu, Mircea Tiberian, Cristian Iacob, Ioana Firizan, Vasile Şerban, Liviu Butoi, Pedro Negrescu. La pian: Lidia Butnaru.


Duminică, de la 11.30, va avea loc spectacolul "O locomotivă şi o gară" după Tudor Arghezi, în regia lui Mihai Mălaimare. Muzica este semnată de Paul Urmuzescu, iar din distribuţie fac parte Sorin Dinculescu, Laura Dumitraşcu, Alina Crăiţa, Magda Frâncu şi Ana Sivu-Diponte. (Evelyn Badea)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite