Complici ai lui Clămparu, săltaţi de autorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 11 persoane au fost luate pe sus, ieri-dimineaţă, în urma unei acţiuni a autorităţilor, care au efectuat 12 percheziţii simultane în Constanţa şi Botoşani.Persoanele reţinute,

Un număr de 11 persoane au fost luate pe sus, ieri-dimineaţă, în urma unei acţiuni a autorităţilor, care au efectuat 12 percheziţii simultane în Constanţa şi Botoşani.
Persoanele reţinute, care fac parte din reţeaua organizată de Ioan Clămparu, sunt acuzate de trafic de persoane, trafic de minori, precum şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. În urmă cu câteva zile, procurorii au început urmărirea penală pe numele a 17 persoane acuzate că au organizat o reţea de traficanţi, formată din români şi olandezi, ce recrutau tinere din diverse judeţe ale ţării, iar apoi le transportau la Amsterdam. Acolo, acestea erau obligate, prin folosirea violenţei, să se prostitueze, iar veniturile erau încasate de membrii reţelei. Reamintim că Ioan Clămparu este dat în urmărire internaţională de peste doi ani, reţeaua organizată de el atrăgând multe reproşuri de la UE, după ce unii membri ai grupării au fost puşi în libertate de judecători români.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite