Comisarul-şef Jianu, tras pe dreapta după carnagiul de pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Cristian David a dispus, ieri, primele măsuri în urma accidentelor de vineri, de pe A2. Au fost demişi comisarii-şefi Dumitru Jianu şi Mihai Axente, şefii Poliţiei Rutiere şi,

Ministrul Cristian David a dispus, ieri, primele măsuri în urma accidentelor de vineri, de pe A2. Au fost demişi comisarii-şefi Dumitru Jianu şi Mihai Axente, şefii Poliţiei Rutiere şi, respectiv, Poliţiei Autostrăzii, şi înlocuiţi cu adjuncţii lor, Gino Boşman şi Rareş Anghel.

Încă de vineri, ministrul de interne Cristian David a anticipat măsuri ferme: "Nu este posibil să mai pierdem vieţi omeneşti până când Poliţia va înţelege că trebuie să acţioneze preventiv şi nu doar să constate producerea unor evenimente", a atras atenţia ministrul internelor. La rândul său, premierul Tăriceanu s-a arătat foarte nemulţumit de activitatea poliţiei.

"Dacă nu se întâmplă să întâlnim o perdea de fum, atunci, pe autostradă întâlnim câini, pisici, tractoare. Senzaţia mea este că Poliţia Rutieră nu-şi face treaba", a reliefat premierul situaţia existentă pe A2. Sâmbătă după-amiază, un nou accident, soldat cu un mort, a avut loc pe A2, în dreptul kilometrului 57, pe sensul de mers spre Constanţa.

Primele estimări arată că persoana decedată a adormit la volanul unui autoturism Mercedes, cu care a intrat sub o cisternă. La faţa locului au sosit imediat echipele de pompieri, de la descarcerare, şi ministrul de interne, Cristian David. De asemenea, ieri-dimineaţă, în dreptul kilometrului 89, au mai izbucnit alte două incendii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite