Comisarul Manda, şocat psihic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul Florian Manda, pe numele căruia DNA a emis un mandat de reţinere, nu s-a prezentat, ieri, la instanţa supremă, unde se judeca recursul procurorilor la decizia Curţii de Apel Bucureşti

Comisarul Florian Manda, pe numele căruia DNA a emis un mandat de reţinere, nu s-a prezentat, ieri, la instanţa supremă, unde se judeca recursul procurorilor la decizia Curţii de Apel Bucureşti de a-l cerceta în libertate.
Conform avocatului său, comisarul detaşat de IGPR pentru a efectua investigaţii în dosarul "RAFO" a suferit un şoc psihic în urma anchetei, fiind nevoit să se interneze în spital. Presupusul său complice, subcomisarul Dragoş şotrin, arestat pentru 20 de zile, a declarat în faţa instanţei că este nevinovat. Recursul s-a ţinut cu uşile închise la cererea apărării celor doi, având în vedere activitatea informaţională a lor. DNA a susţinut că cei doi, în baza unei delegaţii date de DIICOT, s-au dus la sediul societăţii administrate de denunţătorul Petre Pena şi i-au solicitat acestuia suma de 20.000 euro pentru a nu mai face cercetări suplimentare. "I-am arestat pe Tender şi pe Iacubov, şi putem să te arestăm şi pe tine", a reprodus instanţei procurorul, fraza care i-ar fi spus-o Manda şi şotrin denunţătorul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite