Comisarul Cattani s-a transformat în tată-model

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michele Placido revine pe micile ecrane într-un rol diametral opus celui care l-a consacrat în anii "90: a schimbat atitudinea dură a comisarului Cattani cu aceea a unui tată-model. Din 26

Michele Placido revine pe micile ecrane într-un rol diametral opus celui care l-a consacrat în anii "90: a schimbat atitudinea dură a comisarului Cattani cu aceea a unui tată-model.

Din 26 martie, TVR 2 va transmite zilnic, de luni până vineri, de la ora 18.40, serialul "Un tată aproape perfect", o dramă în care Michele Placido (alias comisarul Cattani din serialul poliţist "Caracatiţa") interpretează rolul lui Michele Salvi, un văduv cu şase copii, cu vârste între 9 şi 30 de ani. Povestea începe în ajunul Crăciunului, prima sărbătoare pe care copiii o petrec fără mama lor. Este pentru prima dată când capul familiei înţelege că va trebui să fie şi tată, şi mamă.

Pentru ca lucrurile să fie şi mai complicate, pe lângă problemele de acasă apar şi cele profesionale. Michele este directorul unui supermarket care va fi achiziţionat de un mare holding. Şi cum deja Michele are o vârstă, se teme ca nu cumva noii proprietari să îl dea afară şi să aducă un director mai tânăr. Grija pentru viitorul familiei şi teama că vor ajunge cu toţii în stradă îl terorizează şi îi dă coşmaruri.

La problemele lui se adaugă cele ale copiiilor. Fata cea mai mare este revoltată că fraţii mai mici aşteaptă ca ea să suplinească rolul mamei. De aceea, Caterina, medic stagiar fiind, decide să plece în Africa într-o misiune umanitară. Cel de-al doilea născut al familiei Salvi, Tommaso, parcurge cumva drumul invers.


El revine acasă să locuiască cu tatăl, fraţii şi surorile lui după ce a decis să se despartă de soţia cu care nu se mai înţelege. Următorul este Matteo, frumuşel foc şi extrem de talentat la muzică. Fetele roiesc în jurul lui, dar, spre disperarea tuturor, este mare ghinionist în dragoste.

Chiara şi Adele se înţeleg ca pisica cu câinele. Adele, mai mică, este invidioasă pe succesul surorii ei mai mari la băieţi. Mezinul familiei, Luca, este cel mai afectat de pierderea mamei şi caută un sprijin în tatăl care, departe de a fi perfect, are deja mai multe probleme decât poate duce.


Întâmplarea face ca şi familia în care a crescut actorul Michele Placido să fi fost una numeroasă. "În momentul în care am citit scenariul, am regăsit cumva povestea familiei mele. Tatăl meu a trebuit să aibă grijă de o familie numeroasă, cu opt copii, în care fiul cel mare avea 24 de ani, iar mezina mai puţin de şase. Modelul tatălui meu m-a inspirat când am construit acest rol", a declarat Michele Placido.

Din distribuţia serialului, alături de Michele Placido, se regăsesc: Elena Sofia Ricci, Barbara Rizzo, Vincenzo Ferrera, Sabina Began, Luca Bastianello, Francesca Perini, Mattia Cicinelli, Alessandra Acciai, Monica Scattini.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite