Comisar de poliţie acuzat că a snopit în bătaie un tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful secţiei nr. 1 de Poliţie Craiova, comisarul Ioan Jan Dobrescu, este cercetat penal pentru că ar fi snopit în bătaie un tânăr. Alături de el este cercetat un ofiţer de la Brigada de

Şeful secţiei nr. 1 de Poliţie Craiova, comisarul Ioan Jan Dobrescu, este cercetat penal pentru că ar fi snopit în bătaie un tânăr. Alături de el este cercetat un ofiţer de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate, Marius Nicola, prietenul fiicei şefului IJP Dolj, Gheorghe Bică.

Potrivit Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Constantin Adrian Trăistaru îl acuză pe comisarul Jan Dobrescu că l-ar fi agresat pe 9 iunie.

Totul a pornit de la un incident în trafic. Potrivit unor martori, în acea seară, fiica şefului Poliţiei doljene a fost înjurată de Trăistaru. Ea l-a chemat în ajutor pe prietenul ei, Marius Nicola, care a venit cu mai mulţi prieteni şi l-ar fi bătut pe Trăistaru. La faţa locului ar fi sosit şi comisarul Jan Dobrescu, care nu s-ar fi dat în lături să-l lovească şi el pe Trăistaru.

Cercetări dispuse de la centru

"Comisarul Jan Dobrescu este cercetat penal pentru purtare abuzivă. În acest caz există mai multe plângeri. Un alt agent de poliţie, Marius Nicola, a depus la rândul lui plângere împotriva lui Trăistaru", a confirmat Ionel Grigorie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Chestorul Gheorghe Popa, inspectorul general al Poliţiei Române, a dispus deplasarea la Craiova a doi ofiţeri specialişti din cadrul Direcţiei Control Intern la IPJ Dolj, pentru a verifica împrejurările în care a avut loc incidentul. (A mai contribuit Irma Huculici)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite