Comemorare lângă blocul care a sărit în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi tineri ucişi în urma exploziei unui bloc din Zalău au fost comemoraţi ieri, la un an după deflagraţie. După slujba de la Biserica Naşterii Domnului, situată în vecinătatea

Cei doi tineri ucişi în urma exploziei unui bloc din Zalău au fost comemoraţi ieri, la un an după deflagraţie. După slujba de la Biserica Naşterii Domnului, situată în vecinătatea blocului, participanţii, rude şi oficiali, s-au deplasat la crucea ridicată pe locul exploziei şi au depus coroane.

Au fost depuse flori şi la mormintele celor doi, Diana Satmari (14 ani) şi Paul Sălăjan (21 de ani). Claudia Şimon, unul din locatarii din bloc, ne-a declarat că, în prezent, cele 19 familii trăiesc "în condiţii de stres" în două blocuri ANL, oferite de primărie.

Şimon se plânge că proiectul de reconstruire a blocului distrus nu a demarat încă, din cauza unor probleme legate de situaţia terenului. De asemenea, banii primiţi din partea E.ON Gaz, 20.000 de lei de persoană, dar nu mai mult de 70.000 de familie, nu sunt suficienţi, deoarece estimările pentru reconstruirea unui apartament în acelaşi amplasament sunt de 140.000 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite