Comedia sexy a sfârşitului de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comedia sexy a sfârşitului de vară
Comedia sexy a sfârşitului de vară

Filmul „Playboy de L.A.“ este lansat astăzi pe marile ecrane din România. Ashton Kutcher joacă rolul principal. „Playboy de L.A.“ face parte din categoria comediilor cu mult sex, al căror final ajunge să fie învăluit în romantism.

Nikki, personajul principal al filmului, vine la Los Angeles cu gânduri mari. Vrea să ducă o viaţă uşoară, în compania femeilor cu bani. Ashton Kutcher, actorul care-l interpretează pe Nikki, îşi asumă rolul unui pierde-vară conştient de farmecul său, care ştie exact ce-şi doreşte de la viaţă.

Un bărbat sexy iubeşte două femei

După o lungă perioadă în care vizitează numeroase dormitoare de lux şi se bucură de stilul de viaţă oferit de femeile pe  care le seduce, Nikki o întâlneşte pe Samantha (interpretată de Anne Heche), o avocată trecută de prima tinereţe. Alături de ea, Nikki pare să fi găsit mai mult decât i-au oferit cuceririle anterioare, traiul lipsit de griji pe care i-l poate asigura o femeie cu bani, pe care speră să o convingă de loialitatea sa.

Apariţia lui Heather, o chelneriţă tânără, interpretată de Margarita Levieva, îi dă însă peste cap planurile. Heather duce o viaţă asemănătoare cu Nikki şi se foloseşte de aceleaşi trucuri pentru a-şi trăi viaţa la maximum, cu consum redus de bani şi de sentimente. Planul de succes după care se ghidează personajul principal, descris în cele mai mici detalii în prima parte a filmului, nu mai funcţionează şi în cazul tinerei chelneriţe.

Interpretul lui Nikki, în viaţa reală

Nikki, marele cuceritor de până acum, are de ales între banii Samanthei şi dragostea adevărată. Iniţial, rolul Samanthei trebuia să fie interpretat de Jennifer Jason Leigh, dar aceasta a renunţat la filmări pentru că aştepta un copil.

Ashton Kutcher, care a lucrat pentru acest film şi în calitate de producător, este căsătorit din 2005 cu Demi Moore. Între Ashton, cel din viaţa reală, şi personajul său din „Playboy de L.A.“ există o mică similaritate, diferenţa de vârstă dintre cei doi şi femeile din viaţa lor. Demi Moore este cu 15 ani mai în vârstă decât Kutcher, fapt care a atras numeroase comentarii în presă. Ashton s-a lansat ca model şi a avut primul rol în serialul de televiziune „That ’70 Show“ („Rebelii ’70“).

Popularitatea sa se datorează în principal mediatizării intense a relaţiei pe care o are cu Demi Moore. Chiar dacă în acest rol Ashton apare în destul de multe scene fierbinţi, soţia sa nu a fost deloc geloasă şi s-a declarat un mare fan al filmului.



Programul proiecţiilor de astăzi

Filmul „Playboy de L.A.“ („Spread“, în varianta originală), o comedie sexy şi provocatoare, rulează astăzi în Bucureşti la:

CinemaPRO: 14.00, 16.30, 19.00, 21.30

Hollywood Multiplex: 14.45, 17.15, 19.45, 22.15

Light Cinema: 12.50, 14.50, 16.50, 18.50, 21.00, 23.00

Movieplex: 12.30, 14.30, 16.30, 18.30, 20.30, 22.30.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite