Coliziune în lanţ cu 43 de răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de persoane au fost transportate ieri la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DN2A, între localităţile Constanţa şi Ovidiu. Coliziunea a avut loc în jurul orei

Peste 40 de persoane au fost transportate ieri la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DN2A, între localităţile Constanţa şi Ovidiu.

Coliziunea a avut loc în jurul orei 12.00, după ce şoferul unui autoturism a încercat să întoarcă pe linia continuă, dar a fost lovit în plin de un automobil ce venea din spate.

Autoturismul a fost proiectat pe contrasens, unde a lovit un microbuz care asigură transportul de persoane pe ruta Constanţa - Medgidia şi care s-a răsturnat într-un şanţ. Traficul a fost întrerupt timp de mai bine de două ore.

Potrivit directorului adjunct al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Bogdan Câmpineanu, patru persoane au fost rănite grav.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, subinspectorul Ciprian Sobaru, a precizat că este cel mai grav accident produs în judeţul Constanţa în ultimii zece ani ca număr de răniţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite