Colinda de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lăsaţi la o parte grijile de la serviciu, scotociţi prin buzunare după 15 lei şi haideţi la concerte de Crăciun. Paula Seling vă invită astăzi, de la ora 20.00, la Palatul Copiilor (locul

Lăsaţi la o parte grijile de la serviciu, scotociţi prin buzunare după 15 lei şi haideţi la concerte de Crăciun.
Paula Seling vă invită astăzi, de la ora 20.00, la Palatul Copiilor (locul care îi trezeşte artistei unele dintre cele mai frumoase amintiri pentru că, în urmă cu zece ani, se făcea cunoscută în faţa publicului de la noi) să vă lăsaţi învăluiţi de spiritul Sărbătorilor. Paula Seling va cânta, timp de 90 de minute, piese de pe noul album "De sărbători", dar şi melodii din repertoriul propriu pe care deja le ştiţi sau din cel internaţional.
Cântece sfinte cu Paula Seling
Albumul conţine 14 colinde (Ziurel de ziuă", "Iată vin colindători", "Ce-aţi văzut, păstori?"," Din an în an", "Hristos s-a născut", "Praznic luminos", "Auzit-am auzit") şi cântece sfinte, culese dintr-o carte dăruită artistei de preotul Gheorghe Avram. Orchestraţiile au fost realizate în cea mai mare măsură de Paula. După un recital al încântătoarei Paula Seling, una dintre vocile deosebite ale României, care mai tot anul i-a "colindat" pe străini, şi mai puţin pe români, este anunţat, pe 19 decembrie, un alt spectacol de excepţie.
Sărbători pe ritmuri vieneze
Orchestra Johann Strauss din Viena revine pe meleaguri mioritice pentru a susţine un concert la Sala Palatului, eveniment care o are ca invitată specială pe soprana Judith Halasz. Din repertoriu: bineînţeles Strauss, dar şi Mozart, Haydn, Beethoven, Schubert sau Dvorak. Orchestra Johann Strauss, fondată de muzicieni ai Orchestrei Brukner din Linz, în anul 1985, este alcătuită din artişti de diferite naţionalităţi, care au cântat peste tot în Europa, de la Paris, Londra, Monaco, Madrid, până la Roma, Bruxelles, Berlin sau Zurich. Un bilet costă între 60 şi 170 de lei.
Gheorghe Zamfir şi Tudor Gheorghe, la Sala Palatului
Naiul lui Gheorghe Zamfir se va face auzit pe 22 decembrie la Sala Palatului. Artistul va fi însoţit de o orchestră de folclor formată din 55 de muzicieni. Vor fi interpretate, în premieră, suite folclorice, special pregătite de Gheorghe Zamfir, precum şi compoziţii proprii ale artistului. Nu vă faceţi planuri pentru 23 decembrie, la ora 19.00, pentru că ne va colinda Tudor Gheorghe. Neobositul artist, care umple mereu sălile, va prezenta pe lângă colindele tradiţionale şi o serie de "poeme de iarnă". Un bilet costă între 30 şi 85 de lei. Ce mai aşteptaţi? E sărbătoare şi trebuie să ne simţim bine. Artiştii noştri îşi dau silinţa să ne intre pe sub piele şi să ne ademenească la concerte, dintre cele mai alese, acum, la sfârşit de an.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite