Codrin, marea dragoste a Danielei Nane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Daniela Nane a avut, ieri, mare sărbătoare în familie. Cel mai drag bărbat din viaţa ei, pe numele lui Codrin, şi-a serbat ziua de naştere cu tot fastul şi distracţia de rigoare.

Actriţa Daniela Nane a avut, ieri, mare sărbătoare în familie. Cel mai drag bărbat din viaţa ei, pe numele lui Codrin, şi-a serbat ziua de naştere cu tot fastul şi distracţia de rigoare. Daniela a fost mai fericită ca oricând pentru că, înainte de orice şi de oricine pe lume, marea ei iubire este Codrin! Fiul ei, care a împlinit 6 ani
La petrecerea organizată ca la carte de mămica actriţă şi cu evidente deprinderi regizorale, puştimea s-a distrat pe rupte. Alături de colegii de grădiniţă ai sărbătoritului, care seamănă din ce în ce mai mult cu mama lui, au mai cântat "Mulţi ani trăiască" la momentul tortului şi Ariadna şi Marc, cei doi copii ai actorilor Adriana şi Adrian Titieni.
Daniela Nane, angajată a Teatrului Lucia Sturdza Bulandra, îşi creşte singură băieţelul după divorţul de Viorel Popa, omul de afaceri care o vreme a ţinut prima pagină a ziarelor datorită problemelor financiare şi nu numai... Relaţia mamă - fiu este una foarte apropiată, iar micuţul nu concepe să stea prea mult timp departe de Daniela şi nici de bunicii materni pe care îi adoră şi care, de dragul lui, s-au mutat de la Iaşi la Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite