Cod galben: Ploi abundente şi zăpadă la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe parcursul zilei de astăzi, în 13 judeţe din Muntenia şi Moldova, precum şi în Capitală, vor cădea ploi abundente, iar la munte există şi posibilitatea de precipitaţii sub formă de

Pe parcursul zilei de astăzi, în 13 judeţe din Muntenia şi Moldova, precum şi în Capitală, vor cădea ploi abundente, iar la munte există şi posibilitatea de precipitaţii sub formă de ninsoare.

Potrivit atenţionării meteorologice cod galben emisă pentru această zi, în judeţele Argeş, Bacău, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Ilfov, Neamţ, Prahova, Suceava, Vâlcea şi Vrancea precipitaţiile abundente vor duce la cantităţi de apă de 25 până la 45 de litri pe metru pătrat, iar izolat, în special în zonele muntoase, acestea pot ajunge în 24 de ore chiar la 50-60 de litri pe metru pătrat.

În ceea ce priveşte municipiul Bucureşti, prognoza arată că, în prima parte a zilei, cantitatea de apă va fi în jur de 25-30 de litri pe metru pătrat. Totodată, meteorologii avertizează că, în Carpaţii Orientali şi Meridionali, la altitudini de peste 1.500 de metri, va ninge.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite