Cluj: Doar 25 de stewardese selectate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar 25 de stewardese au fost selectate, ieri, de compania aeriană Bahrain Airlines, în urma selecţiei de la Cluj-Napoca la care au participat 120 de tinere.

Potrivit directorului Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, doar 40 dintre acestea au trecut testul de limbă engleză.

„Din cele 40 de candidate care au trecut testul de limba engleză au fost selectate 25, acestea urmând să ajungă în Bahrain în termen de o lună”, a spus Don.

Oficialii companiei Bahrain Airlines au anunţat, iniţial, că vor selecta 35 de însoţitoare de zbor.
Salariul oferit de Bahrain Airlines este de 1.600 de euro pe lună.

Compania Bahrain Airlines a cerut candidatelor care doresc să devină însoţitoare de zbor să nu rămână însărcinate timp de doi ani, pe durata contractului, şi să îşi menţină greutatea de la selecţie până la sfârşitul contractului încheiat.

În plus, potrivit cerinţelor, candidatele pentru însoţitoare de zbor trebuie să aibă o înălţime de peste 1,62 metri şi vârsta cuprinsă între 20 şi 27 de ani.

Nu în ultimul rând, fetellor le-a fost controlată dantura, dar şi mâinile şi picioarele, acestea din urmă pentru ca tinrele să nu aibă tatuaje.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite