Cluj: „Nu ai unde să respiri aer curat în Cluj”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi.

Roxana Pencea a deschis în Cluj-Napoca primul magazin ce comercializează produse bio şi a organizat primul târg cu alimente ecologice din Transilvania.

Clujul frumos: „Oraşul e interesant prin prisma faptului că aici trăiesc foarte multe persoane cu spirit activist, interesaţi de ce se întâmplă în jur şi care îşi susţin punctele de vedere. De asemenea, apreciez autenticitatea, în ceea ce priveşte zonele pietonale, cum ar fi cea din Piaţa Muzeului.”

Clujul urât: „E dezamăgitor faptul că există foarte puţin interes sau aproape deloc pentru spaţiile verzi. Nu ai unde să respiri aer curat în Cluj-Napoca. În străinătate se pune foarte mult accent pe spaţiile verzi, însă Clujul e unul din cele mai deficitare oraşe referitor la acest aspect”.

„Clujul în oglindă” este o campanie de (re)definire a Clujului, cu lucrurile sale frumoase şi mai puţin frumoase, cu bunele şi relele sale, aşa cum este văzut de toţi cei care se simt acasă în oraşul de sub Feleac, oriunde s-ar afla ei.

Citeşte părerile exprimate până acum.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite