Cluj: O noapte în Grecia, mai ieftină decât o tură pe Criş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii au luat cu asalt târgul de turism inaugurat astăzi şi deschis până vineri, între orele 10-18, în cortul instalat de Expo Transilvania lângă statuia lui Matei Corvin.

Operatorii din turism susţin că tarifele sunt asemănătoare cu cele din anii trecuţi, dar reducerile ajung până la jumătate din preţurile de listă.

Târgul oferă încă oportunităţi de petrecere a sărbătorilor de Paşte în ţară şi străinătate. Cu doar 16 euro pe noapte, mai puteţi lua ultimul autocar spre Grecia. Ca să fie siguri de vizitatori, staţiunile bulgăreşti şi-au trimis reprezentanţi la Cluj. Nicolai Ropot de la firma More din Varna ne-a declarat că ofertele pentru litoralul bulgăresc pot primi reduceri de 1-2 la sută în această perioadă.

Excursii tematice
Mai tentante sunt ofertele atipice. Palatul Copiilor oferă excursii cu tematică literară, pe urmele marilor scriitori din toată ţara, cu tarife interesante pentru grupuri. Reduceri consistente se oferă la croazierele companiilor americane şi europene.
Deşi respinge ideea unei crize reale, Ioan Basea, reprezentantul firmei croaziere.net, oferă reduceri de până la jumătate din tarifele din anul tecut. Astfel croaziere de o săptămână în vestul Mediteranei (Italia, Spania, Tunisia) sau nordul Europei (zona Balticii), ajung să fie parcurse cu doar 5-700 euro de persoană, la aproape jumătate din tariful tradiţional.

Clujenii mai sunt îmbiaţi şi cu turismul de aventură, pe Criş, la o tură de rafting. Tarifele au rămas la 30 de euro pentru o zi, la circa 25 de km pe cursul râului. Modalitatea de prezentare a ofertelor este extrem de variată. De la avioane de hârtie cu oferta taberelor şcolare până la bărci de rafting.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite