Cluj: „Nu există un spaţiu expoziţional de ţinută”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi.

Laurian Bonea s-a născut la Baia Mare, iar în urmă cu 21 de ani s-a mutat la Cluj-Napoca, pentru a studia medicina. Între timp, a trecut prin alte două facultăţi şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi tatuatori din Cluj.

Clujul frumos: „Atmosfera oraşului, în general, îmi place mult. Mă simt foarte bine aici, altfel nu cred că aş fi rămas aici”

Clujul urât: „Nu îmi place deloc dinamica culturală. Sunt foarte supărat pe cei care au pus Filarmonica pe butuci. De asemenea, nu îmi place faptul că nu există un spaţiu expoziţional de ţinută. Teatrul Naţional şi Opera Română sunt pentru mine nişte dezamăgiri”

„Clujul în oglindă” este o campanie de (re)definire a Clujului, cu lucrurile sale frumoase şi mai puţin frumoase, cu bunele şi relele sale, aşa cum este văzut de toţi cei care se simt acasă în oraşul de sub Feleac, oriunde s-ar afla ei.

Citeşte părerile exprimate până acum.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite